Pas godt på dine designermøbler

Pas godt på dine designermøbler

Hvis du indretter dit hjem med møbler fra IKEA eller JYSK, kan du for ret få penge indrette et ganske nydeligt hjem, som fungerer fint for de fleste mennesker. Der er der af samme grund også mange, der vælger at gøre.

Men måske går du mere op i møbler og indretning end de fleste, og måske går du så meget op i det, at det er noget, du er villig til at bruge mange penge på. Hvis du gør det, hører du sikkert også til dem, der går op i designermøbler.

Det kan være, at du har været heldig at arve en gammel, fin designersofa eller et par stole fra en bedsteforældre, eller at du har gjort et fantastisk fund på et loppemarked. Måske er de smukke, gamle og klassiske møbler ikke mere i den bedste stand, men så er forskellen jo fra de billige møbler til de skønne designermøbler, at det både økonomisk og æstetisk giver rigtig god mening at lade dem renovere af professionelle fagfolk.

Find en professionel møbelmand

Med designermøbler har du mulighed for at indrette dit hjem i en stil, som er ganske unik, for det er de færreste mennesker, der har penge til at købe de rigtig store klassikere. Så hvis du har været så heldig at erhverve dig sådan nogle møbler, så gælder det om at passe rigtig godt på dem.

Find en professionel og erfaren møbelmand, der kan hjælpe dig med at sætte dine trætte klassikere i stand. Det er synd at lade en dyr designklassiker stå med falmet og slidt betræk, og en ompolstring kan gøre dem så smukke som nye.

I Nordjylland findes der møbelfirmaer, der har masser af erfaring med at renovere og ompolstre designermøbler af ethvert mærke og model og uanset møbeltype. Bedst er det, hvis de kan dokumentere, at de allerede har arbejdet med designermøbler, som de har tryllet tilbage til deres oprindelige storhed.

Det er dejligt at eje kvalitet

Vi kender allesammen navne som Arne Jacobsen, Kaare Klint, Poul Henningsen og Wegner, og de fleste af os ville rigtig gerne eje et af de mange, fantastiske møbler, som de har tegnet i årenes løb. De er smukke, de er klassiske, og de løfter stilen i ethvert hjem.

Desværre er de bare så dyre, at det ikke er muligt for mange helt almindelige mennesker at erhverve sig sådan nogle møbler. Til gengæld vil vi godt gå langt for at passe på dem og holde dem i den bedst mulige stand, hvis vi skulle være heldig at få muligheden for at få for eksempel en smuk designerstol.

Er du blandt de heldige, så skal du ikke aflevere den til hvem som helst til renovering eller ompolstring. Det skal være et møbelfirma, som du har tillid til, og som du måske har fået anbefalet enten personligt eller gennem anmeldelser på nettet. Der skal eksperter på opgaven, så du ikke risikerer, at de gør skade på dit smukke, dyre møbel, så du må acceptere, at du skal betale, hvad det koster for at få det bedste ud af dine smukke møbler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *