Har du brug for en akut tandlæge?

Har du brug for en akut tandlæge?

Når vi besøger tandlægen, er det i de fleste tilfælde, fordi vi har bestilt tid til et rutinemæssigt tjek eller lignende. Men af og til kan der opstå tilfælde, hvor man har brug for akut at besøge en tandlæge. I sådanne tilfælde kan du besøge tandlægevagten hos det offentlige, som dog ofte er meget omkostningsfuld at aflægge besøg hos. Derfor kan det være værd at overveje et af de alternativer til tandlægevagten, der findes.

Vagttandlæge København

Bør du I København eller omegn, og har du behov for at besøge en vagttandlæge, kan du benytte dig af en vagttandlæge på Østerbro. Tandlægeklinikken Tandlægerne på Østerbro tilbyder nemlig akut hjælp i tilfælde af, at du skulle få brug for det. Klinikken har åbent alle hverdage og lørdage mellem 8 og 16, og det er desuden muligt at få akut tid om søndagen efter aftale. Klinikken er billigere at besøge, når du har akut brug for behandling end tandlægevagten hos det offentlige, og du vil få hjælp af yderst dygtige og erfarne tandlæger. Klinikken har hverken weekend- eller akutgebyr, hvilket betyder, at du ikke skal betale ekstra i tilfælde af, at du har brug for akut behandling enten lørdag eller søndag. Klinikken kan altså både på hverdage og i weekenden tilbyde nogle af Københavns laveste tandlægepriser.

Når du akut har brug for en tid

Befinder du dig lige nu i en situation, hvor du har brug for akut behandling af en tandlæge, kan du kontakte Tandlægerne på Østerbro telefonisk og bede om en akut tid. Det kan være i tilfælde, hvor du mærker stærke smerter eller lignende, og tandlægerne og tandplejerne på klinikken kan hjælpe dig med hurtigt at komme smerterne til livs. Smerter i tænderne kan være nogle af de værste smerter overhovedet, og det er derfor vigtigt så hurtigt som muligt at behandle dem.

Højeste kvalitet – også når der er tale om nødbehandlinger

Tandlægerne på Østerbro har et helt team af dygtige fagfolk ansat – både i form af tandlæger, tandplejere og øvrigt personale, som alle arbejder hårdt for altid at give dig den bedste oplevelse. Dette gælder også, når der tale om akutte behandler. Du kan derfor altid føle dig i trygge hænder hos de danske og erfarne tandlæger, som er tilknyttet klinikken og føle dig sikker på, at personalet vil gøre alt i deres magt for at hjælpe dig af med dine smerter eller tandrelaterede problematikker.

Lider du ligesom mange andre danskere af tandlægeskræk, kan du også roligt bestille en akut tid hos Tandlægerne på Østerbro. Personalet er nemlig særligt dygtigt til at håndtere dig, der føler angst ved at besøge tandlægen. Nævner du blot, at du lider af tandlægeskræk, når du bestiller din tid, vil du helt fra start til slut i forløbet mærke, at der bliver taget ekstra hensyn til dig og din frygt. Klinikken lover endda, at du kan slippe helt af med din tandlægeskræk efter blot et enkelt eller ganske få besøg hos klinikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *