Overvejelser i forbindelse med køb af nyt køleskab

Overvejelser i forbindelse med køb af nyt køleskab

Køleskabe er på mange måder det vigtigste i et køkken. At købe et nyt køleskab er ikke en let sag, da der er mange ting du skal forholde dig til. Det kan derfor være svært at vide, hvor man skal starte. Vi har samlet vores bedste råd, som forhåbentlig kan hjælpe dig lidt på vej.

Køb et køleskab med to kompressorer

De fleste hjem er i dag velisoleret og udstyret med varmekilder, som sikrer, at varmen bliver spredt i hele huset. Det er en vigtig faktor, når det gælder køleskabe, da nogle køleskabe ikke fungerer optimalt ved temperaturer under 18 °C. Dette er ofte gældende for køleskabe, der kun har en kompressor. Det der sker er, at temperaturmåleren vurderer at rummet er koldt nok, og dermed ikke producere nok trykluft til at holde maden kold.

Overvej størrelse, farve og type

Køleskabe er ikke bare køleskabe – der findes utallige størrelser, farver og typer af køleskabe. Du skal eksempelvis tage stilling til, om du ønsker et fritstående, integreret eller indbygget køleskab. Herudover skal du vælge, hvilken farve og størrelse dit køleskab skal have. Størrelsen kommer i høj grad an på, hvilket behov du har. Er du alene, har du måske ikke brug for så meget plads, som en børnefamilie har.

Tre gode råd til dig der lige har købt køleskab

Har du lige købt et nyt køleskab, er der visse faktorer, du bør tænke over. Disse er følgende:

  • Stil aldrig dit køleskab i direkte sollys eller ved siden af varme genstande
  • Lad dine madvarer køle af inden du stiller dem ind i køleskabet
  • Indstil dit køleskab på 3-5 grader, da højere eller lavere grader kan skade dine madvarer

Se vores udvalg af køleskabe her: https://www.gram.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *