Mulighed for en sikkerhed trods tinglysning

Mulighed for en sikkerhed trods tinglysning

Hvis man er kommet til et punkt i livet, hvor man ikke har særlig mange ting tilbage, så kan man godt blive nervøs for, hvad der skal ske med en. Hvis man har mistet sit arbejde, så er man selvfølgelig udmærket godt klar over, at det gør ens indkomst betydeligt lavere. Der er pludselig en del ting, som man er tvunget til at give afkald på, da det ikke længere er noget, som man kan få til at passe ind i hverdagen. Hvis man så lige pludselig heller ikke har pengene til at betale sit lån, så er der ikke særlig meget tilbage, hvis det også går galt.

Muligheden for at noget bliver tinglyst

Man benytter sig nemlig af det, der hedder tinglysning, når man ikke længere har mulighed for at betale sit lån i et hus. Men det er dog ikke det eneste, som det omhandler. Helt generelt, så er det egentlig bare, når domstolene offentliggør nogle forskellige rettigheder. Når det bliver tinglyst, så betyder det dog, at det er juridisk bindende i sammenhæng med loven. Så hvis man prøver på at slippe fra det, så kan det have slemme konsekvenser. Det man ofte ser, når ting bliver tinglyst, det er, når det sker med boliger. Hvis man tager et lån, så man kan betale for sit hus, så kan det lån blive tinglyst. Læs mere på denne hjemmeside.

Det kan så godt være, at man betaler det fint af i meget lang tid og tingene går godt, men hvis man en dag mister sit arbejde og slet ikke ved, hvad man skal gøre af sig selv, så kan man godt ende på kontanthjælp. Hvis man så har et meget stort lån, så kan det ende med at påvirket lånet i sådan en grad, at dem man har lånt pengene af, de kan kræve, at de får selveste boligen på tvangsauktion. Så de har egentlig en sikkerhed i den bolig, som man går ud og køber. Så hvis man ikke betaler lånet tilbage, så mister man sin bolig og sit hjem.

En sikkerhed i FTFa a-kasse

Hvis man gerne vil sikre sig selv imod, at sådanne ting kommer til at ske, så kræver det i høj grad, at man forbereder sig selv på det værste. Hvis man ikke er medlem af en a-kasse, så vil man komme på kontanthjælp i det, man mister sit arbejde. Det gør, at man får en betydeligt lavere indkomst end det, som man har fået før. Hvis man dog vælger at melde sig ind i blandt andet FTFa a-kasse, så kan man sørge for, at det hele ikke ender lige så galt.

FTFa står nemlig for Funktionærernes og Tjenestemændenes Fælles Arbejdsløshedskasse. Det vil også sige, at det er en a-kasse, der dækker over et meget stort område. Det omhandler nemlig måske ikke kun sygeplejerske. Det omhandler derimod alle, der er interesseret i at være med i en neutral a-kasse, hvor alle er velkomne. Så hvis man har været i tvivl om, hvilken a-kasse man skulle melde sig ind i, så er dette den perfekte mulighed for at gøre noget. Man sikrer sig ikke kun dagpenge, hvis man mister sit arbejde, men man sikrer sig også, at man ikke i ekstremerne ville kunne miste sit hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *