Gode argumenter for hvorfor cannabisolie skal legaliseres

Gode argumenter for hvorfor cannabisolie skal legaliseres

Enhver som følger bare lidt med i medierne for tiden har uden tvivl hørt om sagen, om cannabisolie. Det er noget, som kun kommer til at blive mere og mere snakket om, og med tiden vil det altså i sidste ende blive helt legaliseret – det er jeg helt sikker på. Men indtil da har vi en lille kamp at kæmpe, for hvornår det bliver legaliseret er ikke et slag, som er gjort endnu – og i min mening kan det altså kun gå for langsomt. Hvorfor al den hast om noget, som størstedelen af Danmark kun har hørt om i medierne? Fordi det netop er noget, de kun har hørt om i medierne. Cannabisolie er noget, som enhver dansker burde have stiftet bekendtskab med, netop fordi det virkelig kan gøre en stor forskel for enhver, som har problemer med sygdom og lignende. Så på grund af dette kommer vi nu med nogle gode argumenter for, hvorfor det er cannabisolie skal legaliseres helt.

Læs mere her: http://www.cannabis-olie.dk/

Cannabisolie – hvad det er og hvorfor vi kan lide det

For at kunne snakke om en legalisering at et givent stof, skal vi altså også kunne snakke om, hvad det egentlig er. Og med cannabisolie kan det faktisk ende med, at blive lidt af en kompliceret proces, for cannabisolie deler navn med en kendt plante, som har nogle associationer som egentlig ikke burde høre sammen med den fantastiske cannabisolie. For den ene er planten for det euforiserende stof, og den anden er altså et sundhedsmiddel som har intet at gøre med, at blive skæv eller høj.

Men hvordan kan det så være, at olien altså deler navn med dette? Det er simpelthen fordi, at olien og de stoffer, man som regel ryger, altså kommer fra samme plante – nemlig cannabisplanten. Dette er nok, for flere, til at få alarmklokkerne til at ringe – men det er der faktisk ingen god grund til overhovedet, for det viser sig nemlig at cannabisolie næsten intet har at gøre med de andre cannabisrelaterede produkter, som man kender. Nej, det er faktisk til den grad, at man lige så godt kunne kalde cannabisolie noget andet. ’Men det kommer fra samme plante!’ vil kritikerne sige, men det er jo fuldstændig ulogisk. Nogle fisk, kan både være delikate men også giftige, afhængig af hvordan man tilbereder dem og hvilke dele man tager. Nogle svampe kan være giftige eller delikate måltider, afhængig af hvordan man plukker og tilbereder dem.

Vigtigheden af legalisering

Nu tænker du måske ”men hvorfor skulle jeg gå op i legalisering af cannabisolie?” Og det ville jeg tilgive dig for at tænke, for det er egentlig ikke alle danskere som har brug for det. Men for dem som har, så kan det faktisk gøre en voldsom forskel, at de kan få fat på det her middel. Det hjælper nemlig gevaldigt på forskellige sygdomme, så udsatte mennesker som ligger syge, bliver altså frataget dem et vigtigt hjælpemiddel, hvis det ikke ændres vil det i værste tilfælde medføre dårlige tilstande eller død hos disse udsatte mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *