Flexleasing er en god mulighed

Flexleasing er en god mulighed

Synes du det er dyrt at have bil selv? Du har heldigvis muligheder for at kunne lease en bil. Flexleasing er utrolig populært i Danmark, da mange er vilde med denne form for leasingtype. Flexleasing er kendetegnet ved, at man ikke skal betale hele registreringsafgiften på en gang. Registreringsafgiften bliver fordelt over den periode, som du vælger at have bilen i. Hvor meget du skal betale i perioder afhænger af hvor gammel bilen er samt hvor lang tid du har tænkt dig, at lease bilen. Bilens alder har meget at sige i forhold til hvor meget du skal af med i perioder. Hvis bilen er mere end 3 år gammel, så kan man sikre sig, at skulle afdrage på en af de mindste registreringsafgifter.

Værd at vide om flexleasing:

Der findes mange forskellige slags firmaer, som tilbyder, at man kan lease en bil. Det er vigtigt, at du har sat dig ind i, hvad der indgår i firmaernes forskellige tilbud. Der er ikke nogle leasingtilbud der er helt ens, hvilket betyder, at man skal vide hvad man skal se efter, for at kunne finde ud af, hvilket tilbud, der er bedst for en. Leasingfirmaerne oplyser forskellige tal i deres tilbud, så som førstegangsydelse, restværdi, bilens pris samt hvad den månedlige ydelse er. Man skal regne på om man har råd til at kunne have bilen, da det hurtigt kan komme til at vælte budgettet og dermed hele økonomien, hvis man ikke har pengene til det. Det er forskelligt hvilke slags biler, som leasingfirmaerne også tilbyder. Der er en del kunder som går efter hvilke slags biler, som de kan tilbyde. Man skal være opmærksom på, at der kan komme ekstra gebyrer på lånet. I forbindelse med at man opretter en kontrakt, så kommer der automatisk et administrationsgebyr, som man skal betale. Samtidig skal man betale et beløb pr. ny leasingaftale, som man indgår.

Fordele og ulemper ved flexleasing:

Der findes både fordele og ulemper ved at lease en bil. En af de helt store fordele er, at man ikke er forpligtet til at skulle betale et lige så højt beløb for en leaset bil, som man skal ved privat bilkøb. Samtidig skal man ikke betale hele registreringsafgiften selv. Det er varierende hvad registreringsafgiften er for person til person, men det mest normale er, at man pr. måned betaler mellem 0,5-2% i registreringsafgift. Man kan selv bestemme hvornår man har lyst til at skifte bil og når man ikke vil have bilen mere, så er der gode chancer for, at man kan få bilen solgt. Da der ikke er registreringsafgift på bilen, så har udenlandske interesserede også mulighed for at kunne købe bilen. Man kan desuden få en langt billigere bilforsikring også. Ulemperne ved at flexlease en bil er, at man er nødt til at skulle henvise bilen til en køber eller købe bilen helt efter leasingperioden er udløbet. Der er heldigvis gode chancer for at få den solgt, men det kan være en risiko at tage. Firmaet, som man lejer bilen igennem, skal tjene penge på bilen og det kan de gøre ved, at kræve, at kunderne betaler registreringsafgift i leasingperioden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *