Find den bedste projektor skærm

Find den bedste projektor skærm

Når du skal ud og have en projektor skærm er det klart, at du altid skal gøre hvad du kan for at finde den bedste. Og dette er dog et vidt begreb for en god projektor skærm for nogen, er ikke en god en af slagsen for andre. Det kommer nemlig an på forskellige ting. Der er både ting som budget, behov og ønsker, som kommer ind i billedet. Alle disse ting er vigtige at tage højde for når du skal ud og finde den bedste projektor skærm. Men sørger du for, at have alle aspekter med i overvejelserne skal du nok finde den helt rette skærm.

Find sted til din projektor skærm

En ting, der er vigtig at gøre sig klart, at hvor din projektor skærm skal stå. For der er stor forskel på hvad du skal forvente af en skærm hvis den skal stå i et meget lille rum i forhold til et meget større rum. Det er derfor det vigtigste, at du på forhånd har besluttet dig for hvor din projektor skærm skal stå. De fleste vælger, at den skal stå i stuen. Og det bedste er, hvis den kan være på en væg, hvor der i forvejen ikke er så meget. Skærmen kan sagtens hives ned over det, der er på væggen, men ikke desto mindre fungerer det bedre hvis der ikke er noget på væggen. Er du i tvivl om hvor du vil have din projektor skærm kan du derfor altid vælge at have den i din stue, hvor den helt sikkert vil være placeret rigtig godt.

 

I en stue er det meget typisk, at der kommer rigtig meget lys ind udefra. Det skyldes, at stuen ofte er vendt mod solen og lyset fordi, at det altid er i stuen man ønsker mest lys. De færreste ønsker, at få lyset ind i soveværelset. Det er naturligvis en dejlig ting at have en lys og oplyst stue, men det kan dog have sine ulemper. Når det kommer til at lave en hjemmebiograf derhjemme kan det give nogle udfordringer. Især kan det have påvirkning på den projektor skærm du køber til stuen. For her skal du være opmærksom på, at du skal have en helt særlig projektor skærm. Den type skærm du bør gå efter hvis den skal stå i et lyst rum er en, som ikke optager meget lys. Der er stor forskel på hvor meget lys en skærm optager. Ofte vil den type projektor skærm du kigger efter være grå og så vil den være bygget på en måde så kontrasten er meget høj.

Ingen direkte sollys på projektor skærm

Det behøver ikke at være et problem at have din projektor skærm i et rum med meget lys, men der er dog en grænse. For det vil være yderst problematisk, hvis du vælger at placere din projektor skærm et sted, hvor den får direkte sollys. Det kan gøre, at du slet og ret ikke kan se hvad der sker på skærmen og det er naturligvis et problem. Har du et rum i dit hjem, som ikke har nogen vinduer er det et perfekt sted til en hjemmebiograf. For her vil lyset udefra ikke gå ind og forstyrre. Uanset hvilken projektor skærm du vælger vil du altså få mest ud af den i et mørkt rum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *