Xsmoke er det nye indenfor e-cigaretter

Xsmoke er det nye indenfor e-cigaretter

En af Københavns mest populære webshops indenfor e-cigaretter er Xsmoke, som kan købes med 8 forskellige smagsvarianter. Det er meget forskelligt hvilken smag, som kunderne foretrækker. Der er nogle som foretrækker den traditionelle tobaksmag, imens andre godt kan lide anderledes smage som lakrids. Uanset hvad skal der nok findes en e-cigaret, der falder i din smag. Hos Xsmoke kan man desuden købe e-cigaretter både med og uden nikotin, hvilket gør, at der er mere for kunderne at vælge imellem.

Værd at vide om Xsmoke:

Xsmoke er en af de førende udbydere af e-cigaretter i flere lande, idet de har gode e-cigaretter, som er lavet af god kvalitet. Målet med e-cigaretterne er at give kunden en fornemmelse af, at det er en rigtig cigaret med i hånden. E-cigaretten er sprængbrættet til, at holde helt op med at ryge på et tidspunkt. Xsmoke e-cigaretterne er kendte for, at have holdbare batterier, der gør, at e-cigaretten kan holde i lang tid. Derudover er e-cigaretten så realistisk som mulig således, at brugeren kommer til at føle, at det er en rigtig cigaret. På denne måde får brugeren taget sin ryge træng, idet e-cigaretten bl.a. kan fås med den velkendte tobaksmag.

Xsmoke er en dansk-tysk virksomhed, der sælger e-cigaretter online. Virksomheden har hovedkontor i München og har kunder fra forskellige lande. Den store fordel ved, at virksomheden både er en dansk og tysk virksomhed er, at de har tilladelse til at sælge e-cigaretter med nikotin online. Ifølge den danske lovgivning må der ikke sælges dette online, men da Xsmoke samtidig er en udenlandsk virksomhed, er dette en undtagelse.

Sådan fungerer e-cigaretter:

E-cigaretter er den nye stopmetode, når kunder gerne vil stoppe med at ryge. E-cigaretten fungerer som overgangen til, at kvitte rygningen helt. Når man anskaffer sig en e-cigaret, skal man være klar over, at den indimellem skal fyldes med nyt væske. E-cigaretten har den egenskab, at der kommer lys ud af den anden ende, når der dampes på den. På denne måde kommer e-cigaretten til at minde så godt som muligt om en almindelig cigaret. Det er igennem e-cigarettens dampe, at brugeren får nikotin og smagsvariant ind i kroppen. Ligesom med en almindelig cigaret, kommer denne damp ned i lungerne og kan puster derefter dampen ud igen. E-cigarettens helt store fordel er, at den ikke er sundhedsskadelig for lungerne, som en cigaret. Prismæssigt er en e-cigaret billigere i længden, da den kan holde i længere tid i forhold til en æske cigaretter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *