Optimer din arbejdsgang med et web regnskab!

Optimer din arbejdsgang med et web regnskab!

Vi kender det alle sammen. Du har siddet inde på kontoret og knoklet med et regnskab, som snart skal være færdigt, og Du kan godt se, at du skal tage arbejdet med hjem for at sikre dets færdiggørelse. Når du kommer hjem er regnskabet ikke som det skal være! Måske er det væk, filen pist forsvundet, eller måske er det ikke den udgave, som du sad og arbejdede med inde på kontoret. Hvad gør man så? Så overvejer, om man ikke skal skifte til et web regnskab, hvor du nemt og bekvemt kan finde alle de optegnelser og vigtige tal, som du tidligere har arbejdet med. Dette gør altså, at du ikke skal bekymre dig om, om det arbejde, som du sidder og laver, rent faktisk er tilgængeligt senere hen. Med Dinero får du en regnskabs-service, som foregår online, hvor du let kan holde styr på alle de vigtige ting, samtidig med, at du får en række funktioner, som gør dit liv lettere.

Gør regnskabet til en leg!

Dinero er en web-service, som er udviklet til dig, der kender til det faktum, at arbejdet med regnskaber ofte kan give stress og misforståelser, uanset om det gøres professionelt eller bare som en del af det personlige liv. Derfor kan Dinero også bryste sig af at have evnen til at sende din faktura under 2 minutter uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med sådan et web regnskab, så bliver det rigtigt nemt at holde styr på alt fra udgifter til indtægter, skyldig moms og betalinger, som stadig mangler at blive betalt. Dermed får du muligheden at holde overblik over økonomien, og er det kun den personlige økonomi, som der skal styres, så er det let at holde øje med det hele igennem én service, nemlig Dinero.

Dinero er udviklet som et web regnskab, der skal give dig alle de services, som du er bekendt med fra ting som Excel, men samtidig strømline processen. Her er det muligt at designe din egen faktura, så den får et personligt præg eller passer til den givne virksomhed, som den sendes fra. Her kan du også gøre den omvendte proces lettere; du kan nemt og bekvemt undersøge om en kunde har modtaget den givne faktura, så du ikke skal sende utallige mails og lignende. Samtidigt kan du også sende både rykkere og inkasso-meddelelser med ét enkelt klik, og dermed er det altså utroligt at holde styr på regnskabet.

Et web regnskab optimeret til flere forskellige platforme!

Mange må nøjes med at lave regnskaberne på computeren, og det kan være begrænsende, især hvis man er på farten, eller hvis noget skulle ske med computeren. Derfor kan du få Dinero på både Android og iOS, hvor appen er blevet optimeret til netop disse platforme, så du kan se de regnskaber, som du sidder og arbejder med, overalt. Dette gør dit liv lettere, når du kan holde styr på alle de vigtige oplysninger igennem én service, dag og nat, på alle platforme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *