Let hverdagen med en Kenwood køkkenmaskine

Let hverdagen med en Kenwood køkkenmaskine

Husker du julekalenderen, der gik under navnet De Nattergale? En af personerne i julekalenderen hed Gertrud, og hun ønskede sig inderligt en foodprocessor. Det er da også smart at have en maskine, der på få sekunder enten blender eller hakker diverse former for grøntsager eller andre fødevarer. Foodprocessoren har været et kæmpe hit i de danske køkkener, og den er det stadig i dag, men det kan dog godt siges, at der findes en overmand til samtlige foodprocessorer. Faktisk har de eksisteret ganske længe. Der er her tale om køkkenmaskiner fra Kenwood. Det er et brand, der er kendt for at lave produkter, hvor der ikke kan sættes en finger på kvaliteten, uden at prisen lander på, hvad spidsen af en jetjager koster. Kenwood laver alt fra fantastiske brødristere til yderst funktionelle køkkenmaskiner alle med kvalitet og innovation i højsædet, og du er derfor sikker på at købe et produkt, der ikke falder fra hinanden efter få ugers brug.

Ømme hænder og fingre er fortid

Køkkenmaskiner er intet mindre end praktiske og fantastiske at have til rådighed. De helt basale køkkenmaskiner sørger for både at ælte og røre alskens dej og andre ting i samme dur. Du kender sikkert alt til ømhed i fingre og arme efter at have æltet dej i 10 minutter, der burde ende med at blive til en omgang brioche boller. En Kenwood køkkenmaskine er intet mindre end fantastisk i situationer som denne. Du skal blot hælde alle ingredienserne ned i røreskålen, indstille hastigheden for omdrejningerne og så klarer maskinen de lange æltning. Resultatet er en blød og ensartet dej uden klumper, og du ender ikke med at have ømme hænder. Så bliver det vist heller ikke lettere. For at det ikke skal være løgn, så kan en køkkenmaskine også gøre gavn på en ganske almindelig hverdag. Kantinemad er ganske dyrt, og taskelune leverpostejmadder er ikke interessante at spise – og så lugter de i løbet af en dag godt gemt i tasken. Med en Kenwood køkkenmaskine tager det ingen tid at lave en dej til lækre og velsmagende frokostboller, og derfor kan du altid få en rigtig god madpakke med på arbejdet.

Meget mere end ensartet dej

Kenwood køkkenmaskiner kan dog mere end blot at røre en ensartet dej sammen, selvom dét i sig selv er fantastisk at have mulighed for. Der kan til mange af køkkenmaskinerne købes ekstraudstyr, der faktisk erstatter en foodprocessor helt og aldeles. Du kan købe dele, der hakker og snitter grøntsager, du kan købe dele, der blender frugt, og så kan du købe dele, der laver dig en friskpresset juice. Det er da skønt at starte morgenen ud med en nylavet juice af friske appelsiner, ingefær eller hvad du nu end finder velsmagende. En køkkenmaskine er altså ikke bare endnu en ligegyldig køkkenmaskine, der får lov til at samle støv bagerst i skabet med alt det andet maskineri, du har købt gennem tiden. Den gør hverdagen lettere på rigtig mange punkter, og så kan den gøre det let at skabe eller opretholde en sund livsstil. En Kenwood køkkenmaskine er altså alle pengene værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *