Kender du til reglerne omkring sportsret?

Kender du til reglerne omkring sportsret?

For mange sportsudøvere er et liv som professionel sportsstjerne en stor drøm, og hvorfor ikke? Der ligger store penge i en sådan betegnelse, og stor berømmelse følger også med.

Men udover muligheden for mange penge og berømmelse, er der også mange juridiske kringelkroge, som både sportsudøveren og dennes klub skal være opmærksom på. Sportsverdenen ser mange stjerne stige til tops, men de kan desværre også falde til jorden igen hurtigt.

For at være dækket ind på alle tænkelige måder, er det derfor en rigtig god ide at have en god advokat eller et advokatfirma i ryggen, som er medvirkede til at informere dig og din klub om alle tænkelige scenarier, og hvordan disse bør håndteres.

Hvad kan en advokat med speciale i sportsret gøre for dig og din klub?

En advokat kan håndtere forhandlinger omkring kontrakter for både dig selv og din klub, så begge parter er dækket grundigt ind.

Et advokatfirma kan også vejlede dig og din klub omkring anklager omkring doping, forsikringer og hvilke erstatninger du kan forvente at få i tilfælde af skader, matchfixingens komplicerede regler, alt der involverer skatteforhold, og sådanne ting som sponsoraftaler.

Der er meget at tage højde for, og det kan godt betale sig at få en advokat på sagen, da en advokat med speciale i sportsret kender til alle de forskellige indgangsvinkler, der kan være umulige at overskue for både dig som sportsudøver, og den klub du er tilsluttet.

Få vejledning indenfor alle aspekter af sportsretten

Uanset hvilke aftaler du er blevet tilbudt fra din egen klub, men også fra sponsorer, og eventuelle investeringer både du og din klub har tænkt jer at lave, så kan du få den bedste vejledning omkring disse forhold fra en advokat, der har speciale indenfor sportsret.

Der er mange ting at holde øje med, og det vil være fordelagtigt for både dig og din klub, hvis I kan fokusere på det sportslige, uden at skulle bekymre jer om hvordan loven lige hænger sammen, når det vedrører skattemæssige, forsikringsmæssige og selskabsmæssige forhold.

Med en god advokat, eller et advokatfirma, i ryggen, ved I, at I er dækket ind overfor alle tænkelige vinkler og forhold, hvilket giver jer frit lejde til at koncentrere jer om at fremme din sportslige kunnen.

Sportsret er en kompliceret og mangeartet ret, der dækker over mange aspekter omkring rettighederne for både sportsudøver, klub og sponsorer, og det kan koste både penge og karrierer, hvis bare én indgangsvinkel er blevet overset, og dermed ikke dækket ind.

Tænk på, at det drejer sig om mange penge, og at der er mange mennesker involveret i din karriere. Ved at få en god advokat på sagen, står du og din klub ikke alene med ansvaret.

Ved at overlade de retslige forhold til en advokat, eller et advokatfirma, behøver I ikke bekymrer jer om, hvilke faldgruber der ligger forude, fordi advokaten har styr på det retslige omkring din karriere og din klub, og er altid parate til at vejlede jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *