Inkasso som integreret del af kreditstyring

Inkasso som integreret del af kreditstyring

Når kunder ikke betaler de penge tilbage som de skylder, så falder det tilbage på virksomhederne. Derfor er den rigtige inkassoudbyder vigtig.

Inkasso er til dig der tør overlade ting til professionelle

Inkasso er ikke hvad det har været. I gamle dage var inkasso en flok unge bandemedlemmer som kørte rundt på en motorcykel, med halstatoveringer og skræmte folk. De blev oftest hyret af mafiaen eller andre kriminelle foretagender. Sådan er det ikke længere. I dag er inkassovirksomhed en fuld ud lovlig gennemsigtig forretning, som prøver at hjælpe alle parter så godt som overhovedet muligt. Jeg kender et par stykker som har været en tur forbi inkasso. Grunden til dette var at de havde biblioteksbøder, som de havde glemt at betale. Over årene løb priserne op i 1000 kroner, og biblioteket besluttede til sidst at sende dem til inddrivelse hos Inkasso. Hvis inkasso stadig havde været et rockerforetagende, og et intimiderende erhverv ville det jo virke skræmmende for en person, som ikke havde rockergæld, men egentlig bare havde glemt at betale en biblioteksbøde. Derfor er det godt at hvis man ryger til inkasso, så får man en ordentlig respektfuld behandling, og det er netop hvad man gør hos moderne Inkassofirmaer.

Inkassofirmaer er blevet bedre med tiden

Jeg så for nyligt et afsnit af luksusfælden, hvor et par skyldte over 600.000 kroner væk. På deres gældspost lå der 500 kroner om måneden. Endnu værre, så på misligholdt gæld. Altså den gæld de burde betale, lå der 12.000 kroner. Det vil sige hver eneste måned steg deres gæld med 12.000 kroner, foruden alle de renter der også var. De havde simpelthen vendt det blinde øje til, og brugt penge på Opal tobak og Haribo guf i stedet for at betale til deres kreditorer. Dette resulterede i at de blev sendt i RKI og til Inkasso. Da de ikke længere kunne låne penge nogle steder, ikke engang hos deres forældre, besluttede de sig for at der skulle ske noget. Det var netop derfor de kontaktede luksusfældens eksperter, så de kunne sætte en stopper for deres uansvarlige omgang med finanser. Hvis inkasso ikke havde været der, som en slags sidste instans, kunne parret sikkert optage gæld for mange flere penge. Men fordi Inkasso aktivt forhindrede dem i at låne penge, sparede det dem faktisk også for en hel masse penge i renter.

Luksusfældens eksperter fik faktisk også forhandlet med folk inden for inkasso, og deres behjælpelighed gjorde at de sparede rigtig mange penge. Det er derfor i inkassofirmaers interesse at folk kommer ud igen. Fordi de gerne vil hjælpe, så alle kan få en god og sund økonomi igen. Nogle gange er der bare nogle, som bliver nød til at agere vagthund og hjælpe firmaer med at få skrabet deres gæld sammen, og nogle det er her Inkasso kommer ind i billedet. De laver det man på dansk kalder veludført lortearbejde. De får en opgave og løser den til stor tilfredshed fra kunden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *