Hvorfor du skal have online marketing

Hvorfor du skal have online marketing

Hvis du har din egen virksomhed eller driver en forretning, så er der rimelig høj chance for, at du også har en hjemmeside. Det er langt størstedelen af virksomheder nu om dage, som har hjemmesider. Det er vel nok fordi, at det ikke koster så meget at drive sin egen hjemmeside og fordi, at det virkelig er pengene værd. For blot et par besøgende om måneden vil den betale sig selv tilbage i potentielle køb og potentiel interesse. Men der er kamp til stregen om hvem, der skal besøge hvilke sider, så derfor er det rigtig vigtigt at man tager et blik på online marketing og ser, om det er muligt at vende det til sin egen fordel. Men hvorfor er det egentlig helt præcis, at online marketing er så vigtigt? Og hvad er det egentlig det er?

Hvad online marketing er og hvorfor det er vigtigt for dig

Lad mig stille dig et spørgsmål: Hvor langt ned går du, når du googler efter et specielt emne? De fleste mennesker vil nok sige, at de vælger det første resultat – for det er som regel hvad der er mest populært. Nogle vælger at scrolle lidt længere ned og se, om der er nogle andre spændende ting de kan klikke på. Der er måske nogle få som endda vælger at gå helt over på side to hvis de er i desperation, men det er absolut de færreste, som vælger at gå videre end det. Netop derfor er det så vigtigt, at du har godt styr på din online marketing – endnu mere hvis du er en virksomhed som virkelig er baseret på internettet. Der vil god online marketing snildt kunne øge din indkomst med flere gange.

Men hvad er online marketing og hvordan fungerer det egentlig? Online marketing er egentlig i sig selv ikke et helt simpelt koncept (det er jo bl.a. også noget, som flere universitetsstudier handler om), men der er forskellige anerkendte måder at gøre det på. En af dem er blandt andet ved at optimere hvor langt oppe du er i søgemaskinerne ved at gøre noget, som hedder Search Engine Optimization. Dette indebærer forskellige ting, som både kan være tekniske og lidt overvældende, men samtidig også hamrende effektive når de er brugt på en ordentlig og ansvarlig måde. Hvad der menes med ansvarlig er ’white-hat SEO’. Dette er altså en godartet form for optimering. Uanset hvad er det altså ikke til debat, at online marketing er noget, enhver burde overveje.

Hvor du finder den gode online marketing

At finde en god marketer som også har styr på internettet kan være lidt svært. De fleste erfarne marketers er nemlig hovedsageligt baseret i de mere traditionelle marketingsformer, men der er faktisk marketers Side7 som kan hjælpe dig stort med din online marketing. Dette er næsten nødvendigt for dig, som gerne vil tjene lidt mere på din hjemmeside. Det skal være slut med, at være på side 2 eller 3 af Google. Fra nu af skal du altid være på første side!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *