Hjemmetræning giver mulighed for fitness og velfærd i din egen stue

Hjemmetræning giver mulighed for fitness og velfærd i din egen stue

Når dagens forpligtelser og opgaver tvinger en til at blive hjemme – hvad enten det er børn, skole eller arbejde – og man hverken har tid, råd eller lyst til at tage et smut i fitnesscenteret, så er hjemmetræning altid en mulighed. På få sekunder kan man forvandle ens stue eller have til et fitnesscenter og det eneste man behøver er en god fantasi. Hjemmetræning bliver dermed en effektiv afløser, både tidsmæssig og økonomisk.

Dog er en af de største udfordringer ved at gå fra fitnesscenter til hjemmetræning manglen på træningsmaskiner. Derfor må man være kreativ med hvad der er i huset og gøre brug af den plads, som man nu har.
Da kan man bl.a. bruge en stol til at lave dips og strække ud på, eller anskaffe nogle håndvægte og lave kropsøvelser og dermed tilpasse sit eget træningsprogram i ens hjem. I sidste ende er det kun fantasien som sætter grænser for hjemmetræning.

Forvandl din bolig til et fitnesscenter med nogle få tricks og lidt fantasi for at få sat gang i din hjemmetræning

Hvis der er en begrænset mængde plads, så kan man være kreativ med ens træningsprogram og prøve at mikse dead Lift, englehop og andre begrænsede øvelser sammen. En yogamåtte eller en fitnessbold ville bringe lige så store glæder i ens improviserede ”fitnesscenter”.
Man kan bl.a. også anskaffe nogle sjippetov, kettlebells eller et løbebånd, hvis man har plads, eller tage hjemmetræningen udenfor, hvis vejret byder det. Mulighederne er uendelige og det gælder derfor kun at finde den opsætning, som passer en bedst.

Dermed kan man træne de samme muskelgrupper og udøve den samme rutine som hvis man var i fitnesscenteret, men denne gang i al den komfort som ens hjem kan tilbyde.

Læs flere gode artikler om træning her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *