Få en vagtservice til at holde øje – og sov godt om natten

Få en vagtservice til at holde øje – og sov godt om natten

Vi er ved at leve i et forandret Danmark. Det er stadig det samme gamle land som det altid har været, men man er blind hvis man ikke er enig i, at det også flere steder er ved at blive farligere at være i det her land. Jeg siger skam ikke, at vi skal til at være bange for vores naboer – overhovedet ikke. Men der kan være rigtig god grund til at passe lidt bedre på sine ting, end man gjorde i de gamle dage. Det er helt klart, at vi f.eks. ikke længere kan gå og have vores døre ulåste i tide og utide. Nu skal alt bag lås og slå, og med god grund. Men det kan være svært, f.eks. hvis man har en virksomhed, altid at være helt sikker på, at ens butik ikke bliver røvet når man er hjemme om natten. Den bedste sikkerhedsforanstaltning vil altid være en vagt.

Hvorfor en vagtservice kan være en god ide

Mange tror at vagter kun er til virksomheder eller lignende, som virkelig har brug for det. Altså at de enten har mange penge de kan bruge på sådanne ting, eller måske bare, at de har nogle ting som virkelig ikke må blive væk. Men det er overhovedet ikke sandt. Realiteten er faktisk, at det ikke koster så meget at hyre sin egen vagt. Der er faktisk flere vagtservices i og omkring f.eks. Ringsted, som næsten ikke koster noget. Ja, det er faktisk billigere at have en vagt nu om dage end det er, at lade sin butik stå ubeskyttet, for med en vagt kommer du nemlig kun til at miste den sum, du betaler om måneden, som uden tvivl er mindre end den sum en succesfuld tyv vil komme til at tage fra dig.

Og det er ikke fordi jeg har tænkt mig, at sige at der er tyve som vil bryde ind hos dig hele tiden – overhovedet ikke. Men det kan ikke argumenteres at vagter ikke hjælper med det. For faktisk handler det ikke kun om, at de stopper tyvene hvis det skulle ske, men virkeligheden er faktisk, at bare der er en vagt, så er dine chancer for at være et offer for indbrud allerede næsten ikke-eksisterende. Tyve er nemlig nogle generte typer, de holder sig som regel til stedet de kender relativt godt, og som ikke er under beskyttelse. En tyv vil langt hellere besøge en virksomhed uden vagt, end en virksomhed med en vagt.

Find den rette vagtservice

Kender du udrykket quis costodiet ipsos custodet? Det betyder hvem vogter vogteren og er et gammel latinsk udtryk. Det betyder i andre ord, hvem er det egentlig som holder øje med dem, som holder øje med os? Og når du hyrer en vagt til at holde øje med dine egne ting er det derfor meget vigtigt at sørge for, at det er nogen man kan stole på, nogle som har været i industrien længe. Det kan du finde rigtig mange af i og omkring Ringsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *